top of page

See updates to the project under the dropdown Publicity and Funding 

annotated existing and proposed.jpg
Colour logo EVH.jpg

In 2017 the Edstaston Village Hall committee approached the Price family who generously agreed to donate an area of land adjacent to the hall. After considerable consultation with the community and our local architect plans were approved to extend and renovate the hall to make it a modern, functional and accessible venue for the whole community.

PHASE 1 has now been completed. A new lobby with fully accessible entrance through an automatic door leads to an extension to the main hall with glass bifold doors leading out to a large patio and grassed amenity area. 

Relocating the bar to the current kitchen made room for a new fully accessible toilet with additional baby-changing facilities plus additional storage.

 

The new enclosed kitchen with modern facilities is well equipped and suitable for catering use.

Extra parking has also been created.

PHASE 2 - A second extension on the opposite side of the hall will create a new stage area plus a dressing area on either side which will double up as chair/table storage.

bottom of page